Gå videre til innhold
Admiral Hotel - SALT restaurant

Bilde -

Admiral Hotel - SALT restaurant

go to media item
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Filformat:
.jpg
Størrelse:
1024 x 683, 193 KB
Last ned

Emner

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
Geir M. Økland

Geir M. Økland

Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896

Relatert innhold

Fra venstre: Henrik Berghult, Petter Stordalen & Torgeir Silseth

Strawberry overtager ikoniske Admiral Hotel i København

Med en historie der rækker mere end 200 år tilbage i tiden, en beliggenhed i hjertet af København ved Nyhavn og med en fantastisk udsigt over Københavns havn, er Admiral Hotel et velkendt vartegn.
Nu står det klart, at Strawberry overtager driften af det historiske hotel, som dermed bliver en del af Strawberrygruppens portefølje af uafhængige hoteller.
Strawberry har tidligere sat sit præg

Fra venstre: Henrik Berghult, COO Nordic Hotels & Resorts, Petter Stordalen, Grunnlegger Strawberry og Torgeir Silseth, administrerende direktør Strawberry.

Strawberry overtar ikoniske Admiral Hotel i København

Med beliggenhet i hjertet av København ved Nyhavn, og med en historie som strekker seg 200 år tilbake, har Admiral Hotel blitt et velkjent landemerke. Nå er det klart at Strawberry overtar driften av det ikoniske hotellet, som inngår i selskapets portefølje av frittstående hoteller.

Foruten en merkbar tilstedeværelse på flyplassen i København, har Strawberry preget bybildet i byen med Villa

Från vänster: Henrik Berghult, COO Nordic Hotels & Resorts, Petter Stordalen, Grundare Strawberry och Torgeir Silseth, VD Strawberry.

Strawberry tar över ikoniska Admiral Hotel i Köpenhamn

Med mer än 200 år i ryggen, beläget i hjärtat av Köpenhamn vid Nyhavn och med en fantastisk utsikt över Köpenhamns hamn, är Admiral Hotel ett välkänt landmärke. Nu är det klart att Strawberry tar över driften av det anrika hotellet som därmed blir en del av den portfölj med fristående hotell som ingår i koncernen Strawberry.
Strawberry har tidigare satt sin prägel på Köpenhamns hotellmarknad g