Gå videre til innhold
Quality Hotel Expo - lobby

Bilde -

Quality Hotel Expo - lobby

go to media item
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Filformat:
.jpg
Størrelse:
454 x 339, 200 KB
Last ned

Kategorier

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
Geir M. Økland

Geir M. Økland

Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896

Relatert innhold

Nordic Choice er størst i både Norge og Norden

Nordic Choice er størst i både Norge og Norden

Den ferske bransjerapporten «Norsk Hotellnæring 2013» viser at Nordic Choice Hotels er størst i både Norge og Norden. Etter mange år med vekst er hotellselskapet nå landets største aktør med en markedsandel på 18,6 prosent.

Åpner fler og tjener mer

Åpner fler og tjener mer

2012 ble året hvor Nordic Choice Hotels åpnet rekordmange hoteller og ble Sveriges største hotellselskap målt i antall hotell. Samtidig leverte selskapet gode resultater. Nå fortsetter den ekspansive veksten.

Nordic Choice-gjester surfer på høyeste hastighet

Nordic Choice-gjester surfer på høyeste hastighet

I bagasjen til dagens hotellgjest finner du tre til fem enheter avhengig av nettilgang. Nå styrker Nordic Choice gjestenettet for å imøtekomme økende brukerbehov blant hotellgjestene.Som et ledd i Nordic Choice Hotels strategiske IT-satsning har selskapet inngått en avtale med Telenor, som sikrer gjestenett med hastigheter opp til 1 gigabit på de norske hotellene.

Hvileår ble vekstår for Nordic Choice Hotels

Hvileår ble vekstår for Nordic Choice Hotels

2013 ble spådd som et hvileår i Nordic Choice Hotels. Slik gikk det det ikke. Resultatet ble ni hotellåpninger, comeback i Danmark og EBITDA-vekst tross sterk kapasitetsøkning.