Gå videre til innhold
Bildet er tatt av Kreuz_und_Quer fra Pixabay
Bildet er tatt av Kreuz_und_Quer fra Pixabay

Nyhet -

​Generell oppdatering om korona-håndtering i Nordic Choice Hotels

Samtlige 207 hoteller i selskapet holder åpent som normalt, men med ekstra oppmerksomhet på sikkerhetsbildet for gjester og ansatte.

Grunnet stor pågang fra media, velger Nordic Choice Hotels å komme med en generell oppdatering om situasjonen i selskapet under virusutbruddet.

Alle våre hoteller følger rådene til helsemyndigheten for å forebygge smitte blant gjester og ansatte. Det er laget en sentral handlingsplan for håndtering om det skulle dukke opp et mistenkt tilfelle ved hotellene. Denne planen inneholder blant annet rask involvering av helsepersonell og vår sikkerhetspartner for å ivareta gjester og ansatte.

Våre 207 hoteller har hatt normal drift gjennom hele perioden og vil fortsette å holde åpent for gjester og møtedeltakere på vanlig måte. Vi anser at det er trygt for våre gjester og ansatte med normal drift så lenge man forholder seg til rådene fra helsemyndigheten. De avbestillinger vi får, kommer stort sett fra utenlandske reisegrupper og store arrangementer. Vi har utvidet våre avbestillingsregler for de bestillingene som kommer fra områder med restriksjoner for reisende. Ellers gjelder våre normale avbestillingsregler.

Nordic Choice Hotels følger situasjonen nøye og handler i henhold til de til enhver tid gjeldende anbefalinger fra helsemyndigheten i de seks land vi opererer i. 

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
Geir M. Økland

Geir M. Økland

Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896