Gå videre til innhold
BLIR HOTELLDIREKTØR: Thea Lygre er ny hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Grand Olav.
BLIR HOTELLDIREKTØR: Thea Lygre er ny hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Grand Olav.

Pressemelding -

Fra deltidsstilling til hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Grand Olav

Thea Lygre er den nye hotelldirektøren ved det sentrale trondheimshotellet.

Det ble tidlig klart at hotellbransjen var den rette for Thea Lygre da hun startet i en deltidsstilling på Comfort Hotel Trondheim i 2015. Deltid ble raskt til heltid, og etter hvert har Lygre både vært vikariende hotellsjef ved Quality Hotel Augustin, resepsjonssjef og hotellsjef ved Comfort Hotel Trondheim. Nå flytter hun 100 meter ned i gata og overtar som direktør ved Clarion Collection Hotel Grand Olav.

– Thea Lygre har vist seg som utrolig kunnskapsrik, hardtarbeidende og en leder med stort humør. Hennes bakgrunn passer perfekt inn på Clarion Collection Hotel Grand Olav og det blir spennende å se hvordan hotellet vil utvikles under hennes lederskap, sier June Johansson, driftsdirektør for Clarion Collection Hotel Norge.

Hotellet ligger vegg i vegg med Trondheims kulturhus Olavshallen og har fått tilnavnet “backstage” av musikkmiljøet. Det har 106 gjesterom og to møterom. Som alle andre Clarion Collection Hotel er både frokost, “fika” og varm kveldsmat inkludert i oppholdet.

– Det blir spennende å bytte kjede og jeg setter stor pris på tilliten jeg blir vist med å få ansvaret for Clarion Collection Hotel Grand Olav. Både hotellet og kjeden står overfor endringer det blir utrolig gøy å være en del av. Jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med nye kolleger, samtidig som vi kan samarbeide godt med alle våre søsterhotell i Trondheim, forteller Lygre.

Avtroppende direktør Randi Svenning går tilbake til å ha ansvaret for bare Comfort Hotel Trondheim.

Emner

Regions


Strawberry er portalen til et bredt utvalg av hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, i tillegg til eksklusive partnere og fordeler for våre medlemmer. Med over 225 hotell over hele Norden tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 frittstående hotell. Gjennom Strawberry sin app og nettside, får du som gjest og medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser. More to explore at strawberry.no

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
Geir M. Økland

Geir M. Økland

Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896