Gå videre til innhold
Kvalitetsråvarer står i fokus når Nordic Choice Hotels lanserer nytt restaurantkonsept

Pressemelding -

Kvalitetsråvarer står i fokus når Nordic Choice Hotels lanserer nytt restaurantkonsept

I år lanserer Nordic Choice Hotels et nytt restaurantkonsept på flere av konsernets hoteller. Brasserie NÒR skal fokusere på ukomplisert mat som hyller den nordiske kokkekunsten, med inspirasjon fra Europa. Konseptet skal gjenspeile Nordic Choice Hotels fokus på bærekraft, og menyene tilpasses etter sesong og tilgjengelige råvarer.

Brasserie NÒR skal bli en sentral møteplass og et naturlig førstevalg for lokalbefolkningen. Her blir gjestene møtt av en restaurant som enkelt kan integreres i personlige vaner og livsstil, uavhengig av om man er lokal eller reisende. 

- Det er utrolig gøy å endelig lansere Brasserie NÒR. Konseptet har vært under planlegging hos oss lenge, og det føles utrolig bra å kunne tilby gjestene våre et helt nytt konsept. Vi skal fokusere på enkle og rene smaker som gjør maten ukomplisert og gjenkjennelig. Samtidig som vi jobber med de riktige råvarene, sier Fredrik Blomberg, Food & Beverage Director i Nordic Choice Hotels. 

Brasserie NÒR kommer til å fokusere på stemning og en utforming som skal komplimentere maten som serveres. Noen designelementer som vinvegg, runde bord som gjør det mulig for alle gjestene å se hverandre og åpne kjøkkenløsninger kommer til å være gjennomgående for alle restaurantene, men valg av møbler og innredning vil være forskjellig. 

Inspirasjonen til navnet NÒR er hentet fra det nordiske språket og betyr grunn bukt med smal åpning. Brasseriet kommer til å bli lansert på tvers av hotellkjedene under Nordic Choice Hotels paraplyen, og først ut er Quality Hotel Match i Jönköping som åpner dørene 1. september, etterfulgt av Quality Hotel Harstad og Clarion Umeå.

Emner


Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med over 215 hoteller. Selskapet markedsfører kjedene Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection Hotel samt 38 frittstående hoteller. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Kontakter

Jonathan Blom

Jonathan Blom

Pressekontakt Communications Advisor +46 76 108 01 32

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000