Gå videre til innhold
Nordic Choice Hotels vant prisen for «Årets interne event»

Pressemelding -

Nordic Choice Hotels vant prisen for «Årets interne event»

Under spons- og eventbransjens årlige prisutdeling, i regi av Sponsor- og Eventforeningen, vant Nordic Choice Hotels prisen «Årets interne event» for sin årlige Vinterkonferanse i Stockholm.

Vinterkonferansen (VK) som samler 2700 Choicere, leverandører og samarbeidspartnere, arrangeres i Stockholm og er en årlig tradisjon i januarmåned. Konferansen som varer i hele to dager, er spekket med program som kombinerer både eksterne og interne foredragsholdere. Dag to avsluttes med et stjernespekket awardshow og prisutdeling med gallamiddag for samtlige deltakere. I år var blant annet Fredrik Reinfeldt en av foredragsholderne, mens Nico&Vinz underholdt deltakerne under gallamiddagen mandag kveld.

-VK er skapt av Choicere for Choicere. Det er ikke bare en konferanse. VK er en kulturmønstring. En adrenalininnsprøytning av energi, mot og begeistring. Tradisjonen ble født en kald januardag i Lillehammer i 1997, på Bagleren pub med 300 mennesker. Nå har tradisjonen vokst seg til å bli «Norges beste interne event» med nesten 3000 deltakere. Og det er like inspirerende hvert år, sier eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Direkte fra Vinterkonferansen i Stockholm reiste Nordic Choice Hotels til konserthuset for å motta prisen for Årets Interne Event. I juryens begrunnelse står det: Årets Interne Event gir en innsikt i selskapets årlige målsetninger og visjoner, og fungerer som en kommunikasjonsarena for ansatte, leverandører, samarbeidspartnere og kunder i bransjen. Eventet engasjerer og bringer stolthet, begeistring og glede til de ansatte. Hvert år har eventet et tema som blir brukt både i det interne og det eksterne kommunikasjonsarbeidet resten av året. Årets tema var «No Pain - No Gain» og dette eventet er alt annet enn gjennomsnittlig. Det er med glede juryen gratulerer Nordic Choice Hotels Vinterkonferanse som «Årets Interne Event».

-For oss i Nordic Choice er det ikke nyttårsrakettene som markerer starten på et nytt år. For oss er det VK. Med Vinterkonferansen setter vi en strek over året som er gått, og feirer startskuddet for et nytt. Vi informerer, inspirerer og motiverer hverandre til et nytt år med nye seire og milepæler, sier administrerende direktør i Nordic Choice, Torgeir Silseth.

Emner

Kategorier


Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med 184 hoteller og 13 000 medarbeidere i Skandinavia  og Baltikum. Selskapet markedsfører kjedene Comfort, Quality Hotel, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion Hotel, samt 10 frittstående hoteller . Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
Geir M. Økland

Geir M. Økland

Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896