Gå videre til innhold
Norwegian, Strawberry og UNICEF sammen om årets julekalender

Pressemelding -

Norwegian, Strawberry og UNICEF sammen om årets julekalender

For første gang går Norwegian, Strawberry og UNICEF sammen om årets digitale julekalender. Bak kalenderlukene gjemmer det seg gaver i form av reiser, overnattinger og gavekort fra selskapene og deres samarbeidspartnere, samt Verdensgaver til UNICEF.

Strawberry og Norwegian har gjennom mange år samarbeidet med UNICEF, der formålet har vært å samle inn midler gjennom kampanjer, innsamlingsaksjoner og donasjoner fra gjester, medlemmer og kunder.

- At vi går sammen med Norwegian om årets julekalender er en naturlig forlengelse av vårt partnerskap, og vårt felles verdigrunnlag. Strawberry har gjennom mange år støttet UNICEF og deres arbeid for barn i nød, og sammen med Norwegian kan vi bidra til at enda flere barn får en bedre fremtid, sier Bjørn Arild Wisth, viseadministrerende direktør i Strawberry.

Norwegian lanserte den digitale julekalenderen i 2013, og kalenderen har blitt et populært alternativ for mennesker over hele Norden. For første gang går Norwegian, Strawberry og UNICEF sammen om årets digitale kalender, og bak lukene finnes premier i form av flybilletter, hotellovernattinger og Verdensgaver til UNICEF.

- UNICEF er utrolig takknemlige for samarbeidet med Norwegian og Strawberry, fordi de er med på å skape en bedre fremtid og lokalsamfunn for barn over hele verden. Deres engasjement for å hjelpe oss å nå alle barn er inspirerende, og vi håper at flere kan motiveres til å gi meningsfulle julegaver i år. En Verdensgave vil kunne redde liv og bidra til å kunne nå hvert barn i tide, sier Maria Greenberg Bergheim. generalsekretær i UNICEF.

UNICEF oppfordrer selskaper og privatpersoner til å kjøpe Verdensgaver i julegaver i år.

Emner


Strawberry er portalen til et bredt utvalg av hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, i tillegg til eksklusive partnere og fordeler for våre medlemmer. Med over 225 hotell over hele Norden tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 frittstående hotell. Gjennom Strawberry sin app og nettside, får du som gjest og medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser. More to explore at strawberry.no

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
Geir M. Økland

Geir M. Økland

Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896