Gå videre til innhold
OVERTATT NYTT HOTELL: Janne Johansen er ny direktør ved Quality Hotel 33 i Oslo.
OVERTATT NYTT HOTELL: Janne Johansen er ny direktør ved Quality Hotel 33 i Oslo.

Pressemelding -

Rutinert hotellekspert overtar ledelsen av Quality Hotel 33

Med mer enn 30 års hotellerfaring, har Janne Johansen en solid og bred bakgrunn med seg til Økern.

Etter elleve år som administrerende direktør for Quality Hotel Grand i Kongsberg, får Janne Johansen nå tillit som ny direktør ved søsterhotellet Quality Hotel 33 på Økern i Oslo.

– Quality Hotel 33 er et av våre større hotell i Norge med et produkt som er akkurat det kjeden skal være: En god møteplass for bedrifter og familier. Med en stor restaurant i toppetasjen i tillegg, trengte vi en erfaren leder som både kjenner Quality Hotel godt, men som også har solid kjennskap til restaurantdrift. Alt dette fant vi i Janne Johansen, sier Elisabeth Saupstad, driftsdirektør i Quality Hotel Norge.

Johansen har gjennom mer enn 30 år ved Quality Hotel Grand Kongsberg vært både restaurantsjef, F&B-manager, resepsjonssjef, hotellsjef, driftsdirektør og selger i tillegg til administrerende direktør.

– Jeg er ekstremt stolt og glad for tilliten til å lede og videreutvikle et av Nordic Choice Hotels sine store og flotte hotell i Oslo. Her er jeg blitt møtt av et fantastisk team på et spennende hotell med stort potensial. Jeg ser frem til å sette og jobbe mot nye mål for hotellet i et utrolig spennende marked, sier Johansen.

Quality Hotel 33 har totalt 242 gjesterom og konferansekapasitet på snaut 1000 personer. I toppetasjen kan man se utover Oslo mens man spiser i restauranten. Bygget er tegnet av arkitekt Erling Viksjø og var opprinnelig kontorbygg før det ble omgjort til hotell i 2007.

Emner

Kategorier

Regions


Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med over 215 hoteller. Selskapet markedsfører kjedene Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection Hotel samt 38 frittstående hoteller. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
Geir M. Økland

Geir M. Økland

Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896