Gå videre til innhold
Strawberry er første hotellselskap i Norden med Juicy Marbles på menyen

Pressemelding -

Strawberry er første hotellselskap i Norden med Juicy Marbles på menyen

Strawberry har de siste årene iverksatt en rekke tiltak med mål om å redusere klimautslipp og bli klimanøytrale i egen drift innen 2030. Fra 19. februar vil Juicy Marbles være å finne på menyen til 8 av selskapets hoteller i Norden.

Juicy Marbles tilbyr et plantebasert alternativ som minner om kjøtt i utseende, tekstur og smak. På menyen vil gjester nå finne en rett som anslås å gi reduserte karbondioksidutslipp med 93 prosent sammenlignet med en tilsvarende rett bestående av storfekjøtt. Tanken er å tilby et virkelig smakfullt alternativ til Steak Frites, men med et mer bærekraftig protein fra Juicy Marbles. Retten vil bli servert med tradisjonelt tilbehør som pommes frites og bearnaisesaus.

- I Strawberry er vi overbevist om at mat skal være både smakfullt og bærekraftig. Vår visjon er å tilby gastronomiske opplevelser som ikke går på akkord med vårt engasjement for miljøet, smak eller kvalitet på det vi leverer. Her representerer Juicy Marbles en banebrytende fremtid for matindustrien og det beste fra to verdener - et sensasjonelt måltid som også er bærekraftig og som gjør oss som forbrukere mer bevisst, sier André Johansson, Executive Chef for Norden i Strawberry.

Ved å bruke naturlige ingredienser som soyaprotein, rødbetejuice, acerola juice og solsikkeolje har Juicy Marbles ikke bare lykkes med å gjenskape den autentiske kjøttsmaken, men de har også overgått forventningene når det gjelder tekstur og mørhet.

- Juicy Marbles er et helt unikt produkt som tilbyr det beste fra alle verdener. En skikkelig god plantebasert “oksefilet” som både smaker godt og gjør godt. Vi er veldig stolte over å starte dette samarbeidet med Strawberry, som gjennom dette prosjektet viser vei til en bærekraftig fremtid, sier Conny Swahn, administrerende direktør i Kale Foods, som distribuerer Juicy Marbles i Norden.

    For å få gjester til å velge den nye retten med Juicy Marbles som alternativ til retter bestående av kjøtt og fisk, har Strawberry iverksatt et tiltak der de som velger den nye retten, og som deler sine tilbakemeldinger, er med i konkurransen om å vinne bonuspoeng tilsvarende en hotellnatt på et av selskapets hoteller i Norden.

    I første omgang vil følgende hoteller ha Juicy Marbles på menyen:

    • Quality Hotel Weaver (Mölndal, SE)
    • Clarion Hotel Sign (Stockholm, SE)
    • Clarion Hotel Arlanda (Stockholm/Arlanda, SE)
    • Clarion Hotel & Congress Copenhagen Airport (København/Kastrup, DK)
    • Quality Hotel River Station (Drammen, NO)
    • Clarion Hotel Gardermoen (Gardermoen, Oslo NO)
    • Quality Hotel Ramsalt (Bodø, NO)
    • Clarion Hotel Helsinki (Helsinki, FI)

    Emner


    Strawberry er portalen til et bredt utvalg av hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, i tillegg til eksklusive partnere og fordeler for våre medlemmer. Med over 225 hotell over hele Norden tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 frittstående hotell. Gjennom Strawberry sin app og nettside, får du som gjest og medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser. More to explore at strawberry.no

    Kontakter

    Trude Laberg

    Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896