Gå videre til innhold
Strawberry lanserer rom til halv pris om du deler det med en fremmed

Pressemelding -

Strawberry lanserer rom til halv pris om du deler det med en fremmed

Strawberry ønsker å gjøre det enklere for reisende å ta valg som både er bra for miljøet og lommeboken. Derfor lanserer selskapet nå romkategorien søvn-venn, og fra 1. Juni vil gjester og medlemmer kunne booke rom til halv pris på alle Strawberry sine hoteller i Norden, dersom de deler rommet med en fremmed.

Gjennom det nordiske konseptet Sleeping Buddy kan gjester og medlemmer booke rom til halv pris fra 1. Juni. Romkategorien vil være tilgjengelig for booking via web og app, og hvem man deler rom med vet man ikke før man sjekker inn.

- Vi er alltid på utkikk etter løsninger som imøtekommer våre gjester og medlemmers behov. Når denne ideen kom på bordet ble det raskt klart at dette er noe Strawberry skal være først ute med. Vi skal utfordre det tradisjonelle og jobbe for nye og spennende veier for bransjen vi jobber i, dette er helt i tråd med våre verdier og visjoner, og rebellen i oss kunne ikke la vær å ta dette ut i markedet, sier Marianne Orderud, VP Brand, Marketing og Digital Sales i Strawberry.

    Noen regler har selskapet dog tatt høyde for. Bare medlemmer på samme medlemsnivå kan dele rom. Det er også lagt inn begrensninger som gjør at man deler rom med samme kjønn. Målet med tilbudet er å bidra til at gjester og medlemmer kan reise mer miljøvennlig, mer budsjettvennlig og kanskje få en ny venn eller to. I etterkant av oppholdet vil gjester som har delt rom få mulighet til å gi hverandre reviews i appen til Strawberry, på lik linje med apper som Uber. I tillegg får man mulighet til å legge hverandre til som venner og følge med på hverandres reiser fremover.

    Finner man en ny søvn-venn vil selskapet også gjøre det mulig for vedkommende å invitere hverandre på middag, konserter eller andre aktiviteter dersom man bor på samme hotell eller er i samme by ved en senere anledning.

    - Vi gleder oss til å gå live med den nye romkategorien, og har stor tro på at dette er noe våre gjester og medlemmer vil benytte seg av. Å våge å tenke nytt og annerledes skaper gjerne også reaksjoner, men vi håper og tror at dette er noe som flere vil vurdere - ikke bare fordi man sparer penger, men for at dette er en gylden mulighet til å gjøre reiser litt mer bærekraftig og litt mindre ensomt, sier Marianne Orderud, VP Brand, Marketing og Digital Sales i Strawberry.

      Den nye romkategorien er tilgjengelig fra 1. Juni, men gjester og medlemmer kan allerede nå booke søvn-venn gjennom selskapets bookingkanaler på web og i app. Konseptet ble lansert i sosiale medier i dag.

      Emner


      Strawberry er portalen til et bredt utvalg av hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, i tillegg til eksklusive partnere og fordeler for våre medlemmer. Med over 225 hotell over hele Norden tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 frittstående hotell. Gjennom Strawberry sin app og nettside, får du som gjest og medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser. More to explore at strawberry.no

      Kontakter

      Bettina Flatland

      Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
      Geir M. Økland

      Geir M. Økland

      Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

      Trude Laberg

      Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896