Gå videre til innhold
Foto: Photo87.se
Foto: Photo87.se

Pressemelding -

Strawberry med ny strategisk partner

Strawberry inngår strategisk samarbeid med A Sustainable Tomorrow. Med mål om å inkludere flere i den bærekraftige omstillingen i Norden.

Bærekraft er en av de strategiske fokusområdene i Strawberry, der ambisjonene er å bli klimanøytrale i egen drift innen 2030, og samtidig redusere utslippene i egen verdikjede med 50 prosent. Med A Sustainable Tomorrow som partner, ønsker Strawberry å sette fokus på den bærekraftige omstillingen i Norden, og samtidig etablere et nettverk som kan sette dagsorden for bransjen og næringslivet.

- Vi støtter A Sustainable Tomorrows visjon om å skape samarbeid på tvers av landegrensene. Med våre 230 hoteller i Norden og Baltikum har vi en unik posisjon for å drive dialog, og tilrettelegge for møteplasser i Norden der bærekraft settes på dagsordenen, sier bærekraftsansvarlig i Strawberry, Elin Penttilä.

Sammen med A Sustainable Tomorrow ønsker Strawberry å lede utviklingen av nye, bærekraftige møteformer tilpasset dagens behov og adferd.

- Vårt samarbeid med Strawberry gir oss tilgang til erfaring og kompetanse i nye, inkluderende møteformater. Sammen er gjennomføringskraften sterkere i arbeidet for å nå FNs Verdensmål, sier grunnlegger av A Sustainable Tomorrow, Bo Nilsson.

Som en del av samarbeidet skal Strawberry sende A Sustainable Tomorrows årlige bærekraftskonferanse direkte fra selskapets hoteller. I første omgang vil konferansens sendes fra fem hoteller i Norge og Sverige.

Bærekraftskonferansen arrangeres 15. September og temaet er Disruption. På listen over årets foredragsholdere finner vi blant annet Professor Johan Rockström, Direktør ved Potsdam-instituttet og tidligere statsminister i Sverige Fredrik Reinfeldt.

- Vi håper å se eksempler på hvordan forstyrrende tenkning har blitt brukt med suksess i ulike forretningsområder, og at dette kan inspirere til innovative tilnærminger og forretningsmodeller. På sikt ønsker vi, i samarbeid med A Sustainable Tomorrow, å tilby møter som samler representanter fra ulike sektorer for å drive dialog om bærekraft og oppnå konkrete resultater sammen, sier Elin Penntilä.

- Årets konferranse er den tiende i rekken siden 2015. Vi sender direkte fra Helsingborg til 150 steder rundt om i Norden, og har over 20 000 deltakere. I løpet av få år har vi som mål å nå ut til 100 000 deltakere, og samarbeidet med Strawberry er med på å gjøre dette mulig, avslutter Bo Nilsson.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Jonathan Blom
Presskontakt Strawberry
Tel: +46763068856
E-post: press@strawberry.se

Bo Nilsson
Grunnlegger A Sustainable Tomorrow
Tel: +46705276112
E-post: bo@asustainabletomorrow.se
Webb: https://asustainabletomorrow.c...

Emner

Kategorier


Strawberry er portalen til et bredt utvalg av hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, i tillegg til eksklusive partnere og fordeler for våre medlemmer. Med over 225 hotell over hele Norden tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 frittstående hotell. Gjennom Strawberry sin app og nettside, får du som gjest og medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser. More to explore at strawberry.no

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
Geir M. Økland

Geir M. Økland

Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896