Gå videre til innhold
Strawberry utvider porteføljen i Danmark med The Reef
Strawberry utvider porteføljen i Danmark med The Reef

Pressemelding -

Strawberry utvider porteføljen i Danmark med The Reef

Tidligere denne uken ble det kjent at Strawberry har inngått samarbeid med Stena Line, og overtar driften av The Reef i Frederikshavn, Nordjylland 1. Juni. Hotellet skal inngå i hotellkjeden Quality Hotel og starter nå arbeidet med å videreutvikle det vellykkede konseptet og prosjektere de ambisiøse planene for badeland, fellesarealer og restaurantkonsepter.

The Reef har vært en del av Stena Line sin portefølje siden 2010 og har siden åpning vært et populært destinasjonshotell for reisende mellom Göteborg og Frederikshavn. Kombinasjonen av eiere med sterkt eierskap til hotellet og felles ambisjoner for videreutvikling, gjør dette til et attraktivt og spennende samarbeid for Strawberry. Hotellet vil det kommende året gjennomgå en omfattende renovering og åpne dørene som Quality Hotel The Reef sommeren 2025.

- The Reef er et fantastisk tilskudd til vår portefølje og en perfekt match for Quality-merkevaren. Først og fremst ser vi frem til å ønske våre nye kollegaer velkommen til Strawberry, og til å fortsette å gi gjester og besøkende uforglemmelige opplevelser. The Reef har blitt et populært hotell for tilreisende og barnefamilier, og vi ser frem til å gå i gang med renovering av badeland, fellesareal og nye restaurantkonsepter. Vi har en spennende tid i møte og gleder oss til å ønske gjester velkommen til regionens første Quality Hotel sommeren 2025, sier Jannicka Jingryd, VP Quality Hotels i Strawberry.

    I dag rommer Quality-porteføljen til Strawberry 62 hoteller fordelt på Norge og Sverige. The Reef blir det første Quality-hotellet i den danske regionen. Quality-merkevaren er et attraktivt tilbud for barnefamilier, og er også kjent for sine konferanse- og eventmuligheter.

    - Vi ser frem til å samarbeide med Strawberry. Deres erfaring innen destinasjonshotell og utvikling av hotellkonsepter passer oss perfekt. Det blir spennende å ta del i deres ideer for The Reef og sammen utvikle hotellet slik at vi kan tilby våre gjester en enda bedre opplevelse i tide til høysesongen 2025, sier Christina Bromander, Director of Business Region Danmark i Stena Line.

      The Reef har 210 hotellrom, badeland, konferanse- og eventlokaler, gym, to restauranter og tilhørende parkeringshus.

      Arbeidet med prosjektering og konseptualisering starter nå, og planlagt oppstart for renovering er høsten 2024. Hotellet vil holde åpent som normalt i perioden. Strawberry overtar driften av hotellet 1. Juni, og de ansatte vil fortsette sitt ansettelsesforhold i Strawberry. Reservasjoner fra gjester vil bli overtatt i sin helhet av Strawberry.


      Fakta om hotellet:

      Hotelloperatør: Strawberry
      Hotellkjede: Quality Hotel
      Gårdeier: Stena Line
      Lojalitetsprogram: Strawberry
      Antall gjesterom: 210
      2 restauranter
      Event- og konferansemuligheter
      1 500 m2 badeland
      Gym
      Parkering

      Emner

      Kategorier


      Strawberry er portalen til et bredt utvalg av hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, i tillegg til eksklusive partnere og fordeler for våre medlemmer. Med over 225 hotell over hele Norden tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 frittstående hotell. Gjennom Strawberry sin app og nettside, får du som gjest og medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser. More to explore at strawberry.no

      Kontakter

      Bettina Flatland

      Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
      Geir M. Økland

      Geir M. Økland

      Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

      Trude Laberg

      Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896