Gå videre til innhold
Nordic Choice Hotels med dobbeltseier i Helsinki

Pressemelding -

Nordic Choice Hotels med dobbeltseier i Helsinki

På gårsdagens Business Travel Awards i Helsinki tok Nordic Choice Hotels hjem to av prisene. Clarion Hotel ble kåret til Nordens beste hotellkjede, og Nordic Choice Hotels vant også prisen for Nordens beste salgsorganisasjon.

Det var stolte medarbeidere fra Nordic Choice Hotels som i går gikk opp på scenen i Helsinki og tok imot prisene som Nordens beste hotellkjede og Nordens beste salgsorganisasjon. Prisene i Business Travel Awards deles ut under det årlige arrangementet Nordic Business Travel Summit.

- Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker. Stolt av det vi tilbyr våre gjester, og stolt av våre medarbeidere. Vi jobber hele tiden for å ivareta våre gjester, og å gjøre deres besøk hos oss så bra som mulig ved å overgå deres høye forventninger. Prisene vi mottok i går er et bevis på at vi gjør en god jobb. Den boosten dette gir skal vi bruke til fortsatt å utvikle organisasjonen, og fortsette å gi våre gjester positive opplevelser som de snakker om lenge etter at de sjekker ut, sier Nordic Choice Hotels grunnlegger Petter A Stordalen.

I tillegg til representanter fra hotellene, var også salgsavdelingen i Nordic Choice Hotels på plass i Helsinki.

- For teamet mitt og meg, så er det helt fantastisk. Vi har de siste årene skrudd om på vårt salgsarbeid for å bringe det nærmere til kundene med vårt bærekraftsarbeid mer i fokus. Vi har utrolig flotte hotell vi er stolte av, men det vi legger trykk på i dialogen med kunden er alt det positive vi gjør innen bærekraft sammen med våre gjester. Du som gjest bidrar faktisk aktivt hver gang du bor eller har møter på våre hotell. Seieren i Helsinki er et bevis på at det har vært riktig strategi, sier Anant Vithlani, vice president Sales, Nordic Choice Hotels.

Nordic Business Travel Award er et samarbeid mellom de fire forretningsreiseorganisasjonene DBTA, FBTA, NBTA og SBTA. 

Emner

Kategorier


Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med over 190 hoteller og 13 000 medarbeidere. Selskapet markedsfører kjedene Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel, samt et 20-talls frittstående hoteller. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
Geir M. Økland

Geir M. Økland

Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896